Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591554628

Contactgegevens

Contactpersoon Annette Verhoef

Adres Nijbracht 128

Postcode 7821 CE

Plaats Emmen

Website http://www.verhoefenco.nl

Branches

Foto 1 van 1

pand

Bedrijfsinformatie

Alleen als u geraakt wordt, komt u in beweging!

Dat is de filosofie van Verhoef & Co. Een filosofie die je even aan het denken zet. En laat dat nu net de bedoeling zijn. Communicatie moet impact hebben, iets aanrichten, opwekken, uitlokken, kortom RAKEN! Alles draait tenslotte om het effect. Met ‘opvallend’ of ‘grappig’ nemen we geen genoegen. Je moet het voelen, het moet je even van je stuk brengen! Want alleen als je geraakt wordt, kom je in beweging. 

Verhoef & Co is een bureau voor marketing & communicatie met vestigingen in Emmen en Utrecht. Van strategisch advies en conceptontwikkeling tot en met realisatie. Verhoef & Co heeft alle disciplines in huis op het gehele, multimediale gebied van marketing en communicatie. De eigen studio garandeert constante kwaliteit en creativiteit, zelfs bij de meest onmogelijke deadlines. Wij staan voor een open samenwerking met u als opdrachtgever. Ervaar de verademing van duidelijke afspraken, één contactpersoon en een heldere aanpak. Zodra die basis goed zit, verrassen wij u met communicatie die je hard/hart raakt. 

Bent u geraakt?

Wilt u kennismaken met de Verhoef & Co-methode? Op een inspirerende manier ervaren hoe wij uw communicatievraagstuk ontleden en aanpakken? Ontdekken of Verhoef & Co u weet te raken? Want alleen als u geraakt wordt, komt u in beweging! Bel of mail voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. 

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl