Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591693344

Contactgegevens

Contactpersoon Sylvia Mijatovic

Adres Hoofdstraat 152

Postcode 7811 EW

Plaats Emmen

Website http://www.tempo-team.nl

Branches

Bedrijfsinformatie

Tempo-Team sluit zijn diensten naadloos aan op de wensen van de opdrachtgever. Wij borgen, bewaken en evalueren voortdurend de kwaliteit.

Kwaliteitsborging
Voor een goede dienstverlening, stellen wij een aantal Key Performance Indicatoren (KPI’s) vast met de opdrachtgever. Dit zijn de belangrijkste kengetallen in de aansturing van onze dienstverlening richting opdrachtgever. We meten onder meer het voorzieningspercentage, de voorzieningssnelheid, kwaliteit van de flexwerkers en de dienstverlening. Wij bewaken deze KPI’s en evalueren deze geregeld met u.

Kwaliteitsmeting en -verbetering
Of de kwaliteit van de dienstverlening optimaal is afgestemd op uw wensen? Daarvoor zetten we een kwaliteitsmeting in. We enquêteren alle leidinggevenden die met flexibel personeel werken. De resultaten bespreken we in een kwaliteitsteam, dat bestaat uit vertegenwoordigers van uw organisatie en Tempo-Team.

De aandachtspunten verpakken we in een verbeterprogramma. Het kwaliteitsteam beoordeelt aan de hand van kwartaalevaluaties of de punten uit het verbeterprogramma adequaat zijn opgevolgd.

Kwaliteitsevaluatie
Betrokkenheid en communicatie zijn de belangrijkste trefwoorden voor Tempo-Team. Voor flexwerkers en voor opdrachtgevers.

Wij houden de vinger aan de pols bij onze flexwerkers: hoe vinden zij hun werk? Verloopt alles naar tevredenheid? Is er behoefte aan extra begeleiding?

Daarnaast houden wij op periodieke basis evaluatiegesprekken met onze opdrachtgevers. Zo kunnen we – waar nodig – tijdig bijsturen. Dit gebeurt onder meer aan de hand van de vooraf afgesproken KPI’s. Ook wisselen wij graag van gedachten over onderwerpen als:
•kwaliteitsmeting dienstverlening;
•evaluatie benoemde meetpunten en parameters;
•bedrijfs- en brancheontwikkelingen;
•marktontwikkelingen ten aanzien van flexibele personeelsinzet.

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl