Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591645585

Contactgegevens

Contactpersoon Erwin Hemme

Adres Achter de Smidse 4

Postcode 7812 AR

Plaats Emmen

Website http://www.subsidieland.nl

Branches

Bedrijfsinformatie

Subsidieland is de internetsite van Subsidie Advies Centrum Emmen.

Subsidie Advies Centrum Emmen is in januari 2000 opgericht en heeft zich sinds die tijd weten te ontwikkelen tot een betrouwbare partner in de noordelijke subsidieadvies markt.  

In de afgelopen jaren zijn we ons voornamelijk gaan specialiseren in subsidies voor innovatieve projecten. De overheid zet innovatie aldoor hoger op de politieke agenda, omdat innovatie de basis is voor behoud en uitbreiding van werkgelegenheid en de kwalitiet van de samenleving enorm verbetert. Middels subsidie wil de overheid innovatie stimuleren.  

Naast subsidie op innovatie zijn er tal van andere activiteiten binnen een organisatie die in aanmerking komen voor subsidie. Door onze ervaring en toegang tot meer dan 1500 regelingen en fondsen kunnen wij voor ieder bedrijf een passende subsidie vinden.

Vanwege de werkwijze van Subsidie Advies Centrum Emmen zullen de meeste bedrijven ons kantoor niet van binnen zien, daar de dienstverlening wordt uitgevoerd waar het plaatsvindt: binnen uw bedrijf.

?Kortom: Heeft u een innovatief bedrijf, gaat u investeren of een bijzonder project ondernemen. Stem dan vooraf de subsidiemogelijkheden goed af. Niets is zo vervelend om achteraf te weten te komen dat uw project subsidiabel had kunnen zijn. 

Werkwijze
In het kort onze werkwijze. Onze rol in de subsidieaanvraag is het volgende:
- Opstellen subsidieaanvraag
- Bezwaar/beroepsprocedures
- Indienen voorschotaanvraag
- Indienen einddeclaratie
- Contactpersoon met de subsidieverstrekker en subsidieaanvrager

Kortom ervoor zorgen dat de subsidieaanvraag succesvol wordt ingediend en geïncasseerd. Hiertegenover staat een no-cure-no-pay vergoeding over de uitbetaalde subsidie van 10%.

 

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl