Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591555985

Contactgegevens

Contactpersoon Ron Haandrikman

Adres Vaart N.Z. 171

Postcode 7833 HJ

Plaats Nieuw-Amsterdam

Website http://www.safetyanalyse.nl

Branches

Foto 1 van 2

2
3

Bedrijfsinformatie

Safety Analyse is een zakelijke dienstverlener op het gebied van Arbo, Kwaliteit, Milieu en Veiligheid. Kwaliteit en veiligheid gaan alleen maar samen, daarom koppelt Safety Analyse deze zaken om preventief, effectief, efficiënt en veilig te werken. 

De tak certificeringen van Safety Analyse kan u begeleiden met het opzetten (online) van uw certificering (ISO 9001, ISO 14001, VCA*, VCA**, VCA-P, VCU of HKZ). Na het behalen van uw certificering onderhouden en begeleiden we u met het in stand houden van deze certificering(en) en helpen uw onderneming naar een hoger plan te brengen PDCA (Plan Do Check Action). U kunt altijd terugvallen op de expertise van één van onze veiligheidskundigen (MVK/HVK). 

Om de Arbo risico’s in kaart te brengen is het verplicht om een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) te hebben, de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie) en verzekeringen kijken hierna bij ongevallen/claims. De veiligheidskundigen van Safety Analyse stellen de RI&E op met het bij behorende Plan van Aanpak (PvA) en bespreken deze na afloop met u. Safety Analyse is gespecialiseerd in machineveiligheid (aanvullende RI&E) en heeft hiervoor software ontwikkeld welke te koppelen is aan o.a. SAP. 

In de industrie heeft Safety Analyse jaren ervaring en kan voor uw organisatie grote stappen maken om efficiënt en veilig te werken. Het imago van uw organisatie zal significant verbeteren evenals uw bedrijfsresultaat.

 

Safety Analyse heeft software voor:

  • Werkvergunningen
  • Melden van onveilige situaties (veiligheidscultuur)
  • Machine RI&E
  • Digitale wacht overdracht
  • LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse)
  • TRA (Taak Risico Analyse)
VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl