Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0383859299

Contactgegevens

Contactpersoon Harjan Sibon

Adres Trekkenweg 4

Postcode 7844 NZ

Plaats Veenoord

Website http://www.hermandehaan.nl

Branches

Bedrijfsinformatie

HERMAN DE HAAN; PALLETS MET EEN MISSIE!

Om uw goederen zo effectief en efficiënt mogelijk te transporteren is het van belang dat u een goede keuze maakt welke pallets u gebruikt. Wij geven u duidelijk advies welke pallets het best bij uw doel/producten passen.

U kunt bij ons terecht voor gebruikte en nieuwe pallets. Maar uiteraard leveren wij ook opzetranden, deksels en kisten. Door onze grote voorraad en eigen transport kunnen wij vrijwel elke gangbare pallet snel bij u leveren!

Wanneer de standaard maten niet toereikend zijn voor uw doel en of product kunnen wij een passende pallet op maat voor u ontwikkelen.Pallethandel Herman de Haan heeft een professioneel team en alle juiste gereedschappen om elke gewenste pallet te realiseren. Niet alleen snel maar ook tegen een zeer scherpe prijs.

Heeft u kapotte pallets? Deze kunt bij ons laten repareren. uiteraard worden de pallets door ons opgehaald, gerepareerd en weer teruggebracht bij uw bedrijf.

Heeft u een overtollige voorraad pallets op uw bedrijf staan en kunt u de ruimte veel beter gebruiken? Neem dan contact met ons op! Wij voeren deze pallets af tegen een laag tarief en in de meeste gevallen ontvangt u zelfs een vergoeding voor uw overtollige pallets. Ons bedrijf beschikt over een grote op- en overslagruimte. Daardoor leveren wij snel en flexibel, waar nodig binnen 24 uur, zodat u als bedrijf uw ruimte zo efficiënt mogelijk benut.

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl