Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591585395

Contactgegevens

Contactpersoon Michiel Kampherbeek

Adres Westerbracht 1

Postcode 7821 CD

Plaats Emmen

Website http://www.staples.nl

Branches

Foto 1 van 1

2

Bedrijfsinformatie

In Nederland is Office Centre Emmen onderdeel van een landelijke kantoor groothandel voor bedrijven, instellingen, verenigingen en beoefenaars van vrije beroepen. Wij bieden een ruim assortiment, om van uw kantoor een fijn en goed verantwoorde werkplek te maken. Wij willen het u makkelijk maken om allerlei huis- en kantoorbenodigdheden aan te schaffen. Inclusief voorraden, meubels en technologische producten en diensten. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast bieden wij u ook nog 110% prijsgarantie. Dit wil zeggen dat we niet alleen de prijs van de concurrent overnemen, maar wij doen er ook  nog 10% extra korting bovenop. Wij helpen ondernemers doorschakelen naar succes!

Op onze Copy & Print afdeling kunt u terecht voor al uw print- en drukwerk. Visitekaartjes en briefpapier met uw eigen logo, kopieën en rapporten, maar ook posters, flyers en vloermatten. Maar ook voor makelaarsborden, gadgets en stempels. En.....de prijzen staan van te voren vast en we leveren op tijd. Zo maken wij ondernemen makkelijk!
Staples Copy & Print Emmen kan u als ondernemer helpen met het bedenken en vinden van de juiste communicatieoplossingen. Van A6 tot en met A0, kleine oplages maar ook grote aantallen zijn voor ons geen probleem. Staat u binnenkort op een beurs? Dan kunt u bijvoorbeeld ook een roll-up banner of beachflag laten maken om meer uit uw stand te halen. Met onze snelle service is uw bestelling nog sneller klaar (binnen 24 uur) en kunt u op korte termijn zaken doen. Het gaat tenslotte om uw bedrijf, medewerkers en niet te vergeten uw klanten. Wij zijn er voor u als ondernemer. Wij lossen op, zorgen voor uw uitstraling en ontzorgen.
En dit allemaal voor uw gemak onder één dak!

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl