Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591820252

Contactgegevens

Contactpersoon de heer S. Dijkstra

Adres Nijbracht 148

Postcode 7821 CE

Plaats Emmen

E-mailadres: info@noco2.nl

Website http://www.noco2.nl

Branches

Foto 1 van 3

NOCo2 pand
Noco2 Binnenkant
Busjes Noco2

Bedrijfsinformatie

NoCo2, The art of smart Energy

NoCo2 is specialist in het opwekken van duurzame energie & warmte voor de zakelijke en particuliere markt. Inmiddels behoort NoCo2 B.V. tot één van de grotere leveranciers in Nederland. Als het om zonnestroomsystemen gaat, zijn wij uw partner.

NoCo2 B.V. staat borg voor het succesvol realiseren van uw zonnepark of zonnedak. Wij zijn leverancier en installateur van zonnestroomsystemen en zijn specialist in zowel kleinere als grote zonne-energieopwekkingssystemen. Duurzaamheid zit in onze DNA, vandaar ook de naam NoCo2. 

NoCo2 is een innovatief bedrijf met alle mogelijke expertise op het gebied van besparen en duurzaam opwekken van energie en warmte. Ons doel is het realiseren van een Co2 neutrale energie & warmte oplossing. Daarom heten wij NoCo2. NoCo2 is specialist in duurzame energie & warmte voor de zakelijke en particuliere markt. Wij hebben een kant-en-klaar concept als het gaat om zonnepanelen, infrarood-panelen, led verlichting, warmtepompen en bovenal een lagere energierekening. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten tegen marktconforme prijzen en staan voor innovatieve, hoogwaardige en duurzame oplossingen. Niets voor niets vinden steeds meer klanten hun weg naar NoCo2.

Onze missie is het verminderen van CO2 uitstoot

CO2 is een reukloos en kleurloos gas in de natuur. Normaal wordt de CO2 opgenomen door planten, die er weer zuurstof van maken. CO2 is de chemische naam voor kooldioxide. Deze stof komt vrij bij de verbranding van fossiele brandstoffen, zoals olie en aardgas. Vooral de CO2 uitstoot door de zware industrie, transport en het verkeer is gigantisch. Het is dus erg belangrijk om deze uitstoot te verminderen. Wanneer dit op de lange termijn niet gebeurt, leidt dat tot een verhoogt broeikaseffect. Dit levert op termijn weer milieuproblemen op, zoals klimaatverandering en een aantasting van de natuur. 

Broeikaseffect

Gassen als CO2, methaan en waterdamp zorgen ervoor dat de warmte van de zon wordt vastgehouden. Daardoor ontstaat broeikast effect. Dankzij het broeikaseffect is het op aarde gemiddeld 12 graden Celsius. Als dit er niet was, dan zou het op aarde gemiddeld -18 graden Celsius zijn. Helaas heeft de mensheid een negatieve bijdrage aan het broeikaseffect geleverd, waardoor de temperatuur op aarde stijgt. Dat heeft enorm negatieve gevolgen voor mens en milieu. 

NoCo2 wil graag een bijdrage leveren aan de vermindering van CO2 uitstoot!

Om mee te werken aan een beter milieu, kan er gebruik worden gemaakt van duurzame energie, zoals groene energie. Daar is NoCo2 sterk in. NoCo2 vindt dat duurzame energie opgewekt met zonnepanelen, windturbines, Led verlichting en warmtepompboilers, de toekomst hebben. De vraag naar deze vormen van energie & warmte krijgt steeds meer de voorkeur. De mogelijkheden van duurzame energie & warmte zijn erg groot en hebben de toekomst, maar zijn bij ons nu al leverbaar. Het doel van NoCo2 is het toegankelijk maken van duurzame energie & warmte voor particulieren, het MBK, industrie en agrarische bedrijven.

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl