Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591708090

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Levelink

Adres Hoenderkamp 22G

Postcode 7812 VZ

Plaats Emmen

Website http://www.marloeslevelink.nl

Branches

Bedrijfsinformatie

Ik heb een groot incasseringsvermogen!

Slecht betalende klanten kosten geld en tijd. En tijd is geld. U kunt uw tijd wel beter gebruiken. Toch? Ik neem graag uw incasso’s over en daarmee ook uw zorgen. Ik incasseer snel uw openstaande rekeningen. Uiteraard met respect voor uw klant. 

Ambtelijke dienstverlening.

Als gerechtsdeurwaarder ben ik bevoegd om dagvaardingen en exploten (o.a. het leggen van beslag) uit te brengen. Mijn persoonlijke en toch zakelijke benadering, met misschien wel de charme van een vrouw, werken mij hierin niet tegen. Integriteit staat hierbij logischerwijs voorop. Ik ben betrouwbaar, heb altijd oog voor de klant en ook voor de relaties die u in de jaren heeft opgebouwd.

Gerechtsdeurwaarder. 

Blijft uw klant om welke reden dan ook slecht of zelfs niet betalen? Weet dan dat ik ook gerechtsdeurwaarder ben. Met mijn jarenlange ervaring ondersteun ik graag bij een gerechtelijke procedure en kunt u volledig op mij rekenen.Van begin tot eind! 

Maatwerk advocaat.

Heldere en duidelijke communicatie. Daar sta en ga ik voor. Mijn streven is dat stukken binnen een week na ontvangst worden betekend. Dat kan alleen door korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk overleg tussen de advocaat en gerechtsdeurwaarder. Maatwerk in overleg is goed mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Uiteraard ben ik lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG)

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl