Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591624832

Contactgegevens

Contactpersoon Debbie Ruiter

Adres Ullevi 7

Postcode 7825 SC

Plaats Emmen

E-mailadres: info@lampevitaal.nl

Website https://www.lampevitaal.nl/

Branches

Bedrijfsinformatie

Over Lampe Vitaal
Lampe Vitaal is ontstaan uit de bestaande praktijk van Lampe Therapie.

Deze praktijk heeft voornamelijk een bekende naam opgebouwd als specialistische praktijk in fysiotherapie en (top)sportrevalidatie, MSU echografie (spieren/gewrichten), neurofeedbacktraining en fitheid en gezondheidstesten. Vanuit een “totaal” mensbeeld kijken wij naar het fysiek, mentaal en welzijn van de medewerkers. Deze zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerde therapeuten die gezamenlijk maar doelgericht hun vak beoefenen.

Lampe Vitaal is in staat om u als werkgever en uw medewerkers te ondersteunen in uw fysieke en mentale weerbaarheid. Zodat uw medewerker een vitale medewerker wordt die met plezier en met de juiste inzet het best mogelijk rendement kan realiseren.

Vanuit Lampe Vitaal willen wij uw medewerkers inzicht geven in hun fysieke gesteldheid. Dit doen we door fysieke en/of metale blokkades op te heffen, voeding,- beweegadviezen te geven en daarnaast algehele leefstijl adviezen. Wij bieden een op maat behandeling waarbij wij inzicht geven aan uw medewerker over zijn gezondheid, met als doel een gemotiveerde medewerker, lager ziekteverzuim en gezonde en fitte medewerkers. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw medewerker uitvalt. Dan zorgen wij voor een behandeling binnen 24 uur met een doelgerichte aanpak door ons medische team. Wij hebben de ambitie om de medewerker zo fit en gezond mogelijk te krijgen en te behouden.

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl