Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591624832

Contactgegevens

Contactpersoon Debbie Ruiter

Adres Ullevi 7

Postcode 7825 SC

Plaats Emmen

E-mailadres: info@lampe.nl

Website http://www.lampetherapie.nl

Branches

Foto 1 van 1

stage 7

Bedrijfsinformatie

De praktijk van Lampe Therapie is gespecialiseerd in fysiotherapie, kinder-fysiotherapie, shockwavetherapie, echodiagnostiek en (top)sportrevalidatie. Er wordt gewerkt vanuit een ‘totaal’ mensbeeld: fysiek, mentaal en welzijn, deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve producten en/of diensten en geschikte samenwerkingspartners. Dit allemaal met 1 doel: maximale zorg kunnen verlenen.

Op het gebied van preventie zijn wij vooruitstrevend, want voorkomen is beter dan genezen. Voor een bezoek aan de fysiotherapeut heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig, het valt onder de 1ste lijns gezondheidszorg. Aangezien de huisarts een centrale rol speelt in de coördinatie van zorg, informeren onze fysiotherapeuten, met toestemmening van de cliënt, de huisarts wel over de behandeling. Wanneer u geblesseerd raakt, is het belangrijk om snel te beginnen met een behandeling. Dit komt het herstel ten goede. Via www.blessurebalie.nl is het mogelijk om direct een afspraak bij ons te in plannen. Er is geen wachttijd, u bent direct aan de beurt.

Speciaal voor bedrijven/werkgevers hebben wij een nieuw produkt ontwikkeld, nl. de topsportmodule van Lampe Vitaal.  Lampe Vitaal wil graag uw medische staf van uw bedrijf zijn. Een medische staf heeft als doelstelling om een medewerker zo optimaal mogelijk te laten presteren binnen op organisatie (zowel op het fysieke/mentale vlak).

Bij uitval of dreigende uitval is de taak van de medische staf om de medewerker zo snel mogelijk maar ook zo verantwoord mogelijk weer terug te laten keren binnen uw organisatie.

Het is nu mogelijk dat uw medewerker langer over een herstel doet bij een “blessure” dan de gemiddelde topsporter. De topsporter kan bv. na 4 weken weer wedstrijden spelen terwijl uw medewerker nog op krukken loopt. Lampe Vitaal heeft een topsportmodule voor bedrijven ontwikkeld. Daardoor kunnen uw medewerkers dezelfde behandeling krijgen als een topsporter in Nederland !

Mocht u een medewerker hebben die dreigt uit te vallen of helaas al in de ziektewet is, dan helpen wij u graag om deze medewerker weer zo snel en verantwoord mogelijk terug te laten keren op de werkvloer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie !
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0591-624832, of via mail: info@lampetherapie.nl.

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl