Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591657800

Contactgegevens

Contactpersoon Dhr. F.A. (Fokke) Neef AA RB

Adres De Bukakkers 20

Postcode 7811 KZ

Plaats Emmen

Website http://www.kroesewevers.nl

Branches

Foto 1 van 1

2

Bedrijfsinformatie

KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs is een zakelijke dienstverlener op een hoogstaand niveau. KroeseWevers heeft een zevental vestigingen in het noorden en oosten van Nederland. Sinds oktober 2007 is KroeseWevers ook in Emmen gevestigd. De historie van het kantoor en haar voorlopers gaat echter tientallen jaren terug, het kantoor is dan ook diep geworteld in de markt van Emmen en omgeving. 

KroeseWevers is een full-service zakelijke dienstverlener en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, audit, belastingadvisering, pensioenadvies, estate-planning, subsidie-advies en salarisverwerking.  Door de ligging in het grensgebied is er een grote kennis van het Duitse belastingrecht en de daarmee gepaard gaande grensoverschrijdende aspecten. Bij KroeseWevers zijn rond de 275 professionals werkzaam. Op het kantoor in Emmen werken zo rond de 40 mensen die met elkaar met veel plezier, vakkundigheid en enthousiasme de markt van Zuid-Oost Drenthe bedienen. 

Het grote aantal vestigingen in haar werkgebied maakt dat KroeseWevers dicht bij de markt en haar cliënten staat. KroeseWevers is lid van Nexia International, het wereldwijde netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren.

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl