Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591676706

Contactgegevens

Contactpersoon Harry Jager

Adres Willem Schoutenstraat 11

Postcode 7825 VV

Plaats Emmen

Website http://www.jdtechniek.nl

Branches

Foto 1 van 1

2

Bedrijfsinformatie

JD Techniek is gespecialiseerd in de revisie en levering van pompen en appendages. Wij reviseren en leveren onder meer pompen, mechanical seals, veiligheden, regelkleppen, tandwielkasten, elektromotoren, afsluiters en andere appendages voor o.a. de olie- en gas industrie, de voedingsmiddelen industrie, de chemische industrie, de energie sector, de water behandeling, de papier industrie en land- en tuinbouw.

Wij kunnen ter plaatse service verlenen, maar indien gewenst en noodzakelijk bouwen wij het onderdeel uit en brengen het naar onze werkplaats in Emmen. Deze moderne werkplaats heeft alle voorzieningen en gekwalificeerde medewerkers om snel en vakkundig de reparaties uit te kunnen voeren. Daarnaast hebben we een volledig uitgeruste machinehal voor het vervaardigen van nieuwe onderdelen en het uitvoeren van reparaties.

Verschillende gerenommeerde merken hebben hun vertrouwen in JD Techniek uitgesproken en hebben ons als geautoriseerde repair-shop of servicepartner aangemerkt. Met de Lloyd's certificering voor het testen van appendages ("stoomwezen keur") het het Bureau Veritas ISO 9001 + VCA voldoet JD Techniek aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden aan een betrouwbare en bewezen partner voor alle klanten.

Klantgerichtheid en servicegerichtheid zijn de basisprincipes voor ons.

JD Techniek is merkonafhankelijk: u kunt dus voor elke pomp of appendage bij ons terecht.

 

 

 

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl