Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591630080

Contactgegevens

Contactpersoon Michiel Hoekstra

Adres Marco Polosstraat 1

Postcode 7825 VM

Plaats Emmen

E-mailadres: emmen@idverde.nl

Website http://www.idverde.nl

Branches

Foto 1 van 3

Idverde Apeldoorn-177 (Middel) (002)
Idverde Haaren-8 (Middel) (002)
Idverde Haaren-57 (Middel)

Bedrijfsinformatie

idverde (vh BTL Emmen) is een gevestigde naam in de groensector. Als landelijke partij, met een vestiging in Emmen, heeft idverde NL jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende projecten, van daktuinen tot grote terreininrichtingswerken. We beschikken over hoogwaardige kennis en creativiteit, en werken met ervaren vakmensen die passie hebben voor hun vak. Samen met ons moderne machinepark voor specialistisch werk is het resultaat een geïntegreerde dienstverlening, van ontwerp en aanleg tot en met beheer en onderhoud.

Belangrijk in onze organisatie is het netwerk van lokale vestigingen, zodat er altijd een aanspreekpunt in de buurt is. idverde NL is opgebouwd uit drie organisaties, specialisten die elkaar perfect aanvullen. idverde Advies (advies- en ingenieursbureau), idverde Bomendienst (gespecialiseerd in kennisintensieve boomvraagstukken) en idverde Realisatie (aanleg en onderhoud van de groene buitenruimte). idverde Realisatie heeft 11 vestigingen in Nederland, waaronder een vestiging in Emmen.

idverde NL is onderdeel van de internationale idverde groep, de onbetwiste leider van de Europese groensector met locaties in Duitsland, Denemarken, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

 

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl