Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0341464000

Contactgegevens

Contactpersoon Ronald Disberg

Adres Boerdijk 30

Postcode 7844 TC

Plaats Veenoord

E-mailadres: info@drbg.nl

Website http://www.ruwbouw.nl/

Branches

Foto 1 van 2

Met logo
RJF_CRH_Dag 4 Breda Oosterhout 084_BW_RGB96

Bedrijfsinformatie

CRH Structural is met haar bedrijven dé partner voor de ruwbouw van bouwend Nederland voor zowel voor de stapelbouw als montagebouw binnen woning- en utiliteitsbouw.

CRH Structural heeft vijf sterke merken onder haar dak, namelijk Alvon, Calduran Kalkzandsteen, Heembeton, Dycore Systeemvloeren en Stalius. Binnen CRH Structural bundelen de vijf bedrijven, allen werkzaam in het ruwbouw segment, hun krachten.

Hierdoor biedt CRH Structural een uitzonderlijk breed assortiment met alle wand-, vloer- en casco-oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw, waarbij innovatie en duurzaamheid onze vertrekpunten zijn. De activiteiten van CRH Structural zijn afgestemd op het gehele bouwproces, van ontwerp-, architecturale of constructieve ondersteuning, tot de levering van de producten met eventuele montage van het complete casco voor de bouwer of aannemer. Opdrachtgevers mogen van CRH Structural innovatieve en duurzame producten en oplossingen verwachten die het bouwproces verbeteren en versnellen voor zowel de woning-als de utiliteitsmarkt.

HomePlan_logo_CMYK

CRH Structural is partner van Homeplan. Samen bouwen wij aan een duurzame toekomst.

CRH Structural is onderdeel van de CRH Group – internationaal leverancier van bouwmaterialen.

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl