Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591575111

Contactgegevens

Contactpersoon Ciska van Huizen

Adres Nautilusstraat 1C

Postcode 7821 AG

Plaats Emmen

Website http://www.fiduitzend.nl

Branches

Foto 1 van 1

pand

Bedrijfsinformatie

Soms zoekt u een uitzendkracht die in een piek kan bijspringen. Soms zoekt u een tijdelijke vervanging. En soms zoekt u een vaste medewerker die voor een langere periode bij uw bedrijf werkzaam blijft. Uw vraag verandert omdat uw bedrijf continue in beweging is. U zoekt een uitzendbureau die dat begrijpt. Die u begrijpt.

Want uw wensen blijven hetzelfde; u zoekt een werknemer die gemotiveerd is en bij uw bedrijf en de baan past. FID begrijpt hoe belangrijk een juist invulling is en zet alles op alles om een goede match te maken. Dat doen wij proactief, met betrokkenheid, enthousiasme en een oplossingsgerichte aanpak. Dat merkt u aan ons hoge niveau van dienstverlening. Onze intercedentes zetten alles op alles om aan uw vraag te voldoen. Zijn staan van 6.00 tot 18.00 uur voor u klaar. En zelfs daarbuiten en in het weekend bereikbaar om in geval van nood een werknemer voor u te regelen.

FID vindt altijd de oplossing die bij u past. Wij zijn een allround uitzendbureau die voor u op zoek gaat naar de juiste, beste en passende werknemer. Van LBO tot HBO, van uitvoerend tot leidinggevende functies. Kortom: FID vindt!

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl