Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591714820

Contactgegevens

Contactpersoon Pim Dijkema

Adres James Cookstraat 20

Postcode 7825 AN

Plaats Emmen

Website http://www.emmlight.com

Branches

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een in energiezuinige en duurzame verlichting gespecialiseerde onderneming.


Onze focus richt zich op goede en serieuze alternatieven voor een breed scala aan conventionele lichtbronnen zoals TL verlichting, gloei- en halogeenlampen en HPS en MHL lampen. Zowel toepasbaar in nieuwbouwprojecten als in de vervangingsmarkt.


Door jarenlange ervaring in de verlichtingswereld, het samenwerken met installateurs en leveranciers en het verkennen van de markt, kunnen wij zowel oplossingen bieden op het vlak van LED verlichting als op het gebied van moderne, hoogfrequente T5 oplossingen en inductieverlichting. Geschikt voor winkels, kantoren, gezondheidscentra, sporthallen, scholen en magazijnen.


Wij bieden hoogwaardige, no nonsense producten aan voor concurrerende prijzen. Met duidelijke voordelen voor zowel eindgebruikers als installateurs op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid, kwaliteit en installatiegemak.


Een goede service is voor ons vanzelfsprekend en omdat wij diverse productiepartners met sterke research & development afdelingen hebben, is Emmlight een flexibele organisatie. Wij gaan verder dan alleen verlichtingsoplossingen leveren. 

Bent u ook op zoek naar duurzaam en energiezuinig licht voor uw project? Neemt u dan contact met ons op.

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl