Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0503672901

Contactgegevens

Contactpersoon Iebele Otten

Adres Stavangerweg 23-1

Postcode 9723 JC

Plaats GRONINGEN

Website http://www.eilie.nl

Branches

Bedrijfsinformatie

Eilie Telecom is een ambitieuze organisatie met veel ervaring in en kennis van zakelijke telecommunicatie. U herkent ons aan onze open en enthousiaste aanpak, aan onze gedreven en klantgerichte medewerkers en onze persoonlijke invalshoek. Wat voor veel organisaties een zoektocht is naar de best passende mobiele abonnementen, is voor ons een vak. En we verstaan dat vak als geen ander. Naast verstand van mobiele netwerken en telecomtechnieken hebben we een neus voor goede deals en scherpe prijzen.

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een zoektocht kan zijn naar de juiste bel- of internetoplossing voor uw organisatie. Niet alleen een snel en stabiel netwerk is van essentieel belang voor uw organisatie, ook gaat u graag mee met de nieuwste ontwikkelingen en besparingen. Met onze zakelijke pakketten krijgt u de beste oplossing!

Wij analyseren uw belgedrag en behoeftes, en zoeken hier een passend pakket bij. Bij Eilie Telecom betaalt u dus nooit te veel. Bovendien is ons aanbod geschikt voor elk bedrijf, van een tot duizend man personeel en van kleine tot grote pakketten. U weet met de BudgetCheck snel wat u kunt besparen en vertellen wij u in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijkheden van ons VoIP-platform.

“Over de dienstverlening en samenwerking tussen Eilie en GasTerra zijn wij erg tevreden.
Er zijn korte lijnen waardoor er snel wordt gereageerd wanneer er een vraag is vanuit onze organisatie. Alle abonnementen worden maandelijks gezamenlijk bekeken via een overzichtelijk online systeem, waardoor er direct aanpassingen kunnen worden doorgevoerd in de verschillende abonnementen.In ditzelfde systeem kunnen wij als bedrijf ten alle tijde het complete kostenoverzicht bekijken evenals de individuele abonnementen. Met andere woorden, GasTerra is blij met Eilie als zakenpartner vanwege het continu anticiperen op onze behoeften, omdat de telefoniewereld constant in beweging is en de gebruikers elke maand weer een ander verbruik hebben”

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl