Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591630055

Contactgegevens

Contactpersoon Eddy

Adres Jacob le Mairestraat 291

Postcode 7825 XG

Plaats Emmen

Website http://www.detrans.nl

Branches

Bedrijfsinformatie

Stichting De Trans: ondersteuning en gehandicaptenzorg.

De Trans is een zorginstelling actief in de verstandelijk gehandicaptenzorg in Drenthe, Overijssel en Zuidoost-Groningen. Wij bieden verstandelijk gehandicapten zorg en ondersteuning in alle aspecten van hun leven. Naast mensen met een verstandelijke beperking ondersteunen wij ook mensen met een vorm van autisme.

De Trans is onderdeel van het zorgconcern Espria. Daarnaast zijn wij als aanbieder van gehandicaptenzorg aangesloten bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN).

Gehandicaptenzorg met ondersteuning uit het eigen netwerk.

Bij De Trans ontvangen mensen met een verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme en zorg en ondersteuning in hun thuissituatie, op school, in het werk of bij het wonen – met als doel ze volledig deel te laten nemen aan de samenleving. Daarin gaan we uit van wat iemand zelf al kan.

Met deze aanpak van gehandicaptenzorg houden onze cliënten de volle regie over hun eigen leven en leren ze op eigen benen staan. Wij ondersteunen enkel waar en wanneer dat nodig is. Wij helpen mensen met meedoen en vooruit komen. Op eigen kracht, omringd door hun omgeving en waar nodig met ondersteuning op maat door professionele, betrokken begeleiders.

Stichting de Trans: met gehandicaptenzorg actief in Drenthe, Overijssel en Groningen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rolde, midden in de provincie Drenthe. Daarnaast hebben wij ook verschillende contactpersonen in de regio waar u terecht kunt met vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening, werkwijze of verstandelijk gehandicaptenzorg in het algemeen.

 

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl