Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0630401064

Contactgegevens

Contactpersoon Hélène Buwalda

Adres jacob Roggeveenstraat 6

Postcode 7825 VW

Plaats Emmen

E-mailadres: info@buwaldasecurity.nl

Website http://www.buwaldasecurity.nl

Branches

Foto 1 van 2

Buwalda beveiliging 1
Buwalda Indian Summer

Bedrijfsinformatie

Buwalda Security is een particuliere beveiligingsorganisatie en opereert voor particulieren, bedrijven, instanties, stichtingen en verenigingen door geheel Nederland.

Wij zijn een onafhankelijke organisatie die als beveiligingspartner kan worden ingehuurd voor diverse specialistische aanvragen zoals Bike patrol team, en evenementen. Voor zowel de lange als korte termijn bieden wij verschillende ondersteunende diensten en oplossingen. Hierdoor kunt u zich bezig houden met uw specialisatie en nemen wij de last van uw schouders met betrekking tot alle van buitenaf komende verrassingselementen.

Op zeer zorgvuldige wijze selecteren wij onze beveiligers en stellen wij onze teams samen, zodat u als klant te allen tijde op ons kunt bouwen. Door een correcte en duidelijke communicatie tussen u als opdrachtgever en ons als uitvoerende organisatie geven wij u de garantie van het optimale veiligheidsgevoel en een zorgeloze voortzetting van uw werkzaamheden.

Samenvatting van onze diensten,
Evenementen beveiliging.
Beurs beveiliging.
Bouwbeveiliging.
winkel Surveillance
Receptie diensten/beveiliging
Object beveiliging denk hierbij o.a * ziekenhuis, kantoren.
Rouw beveiliging.

Ook ondersteunen wij goede doelen. zoals SOS Kinderdorpen en Het Vergeten kind, waarom wij dit doen?

Wij hebben een goed leven en willen anderen daarvan mee laten genieten. Zo ben ik ook opgevoed: altijd klaar staan om anderen te helpen als dat in je vermogen ligt.
Bij SOS kinderdorpen, en Het vergeten kind weet ik dat het geld goed wordt besteed en sta ik er dus 100% achter. Dat durf en kan ik met zekerheid zeggen.

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl