Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0522472716

Contactgegevens

Contactpersoon Johannes Noor

Adres Atlantis 2

Postcode 7821 AX

Plaats Emmen

Website http://www.bouwmensen-dnwo.nl

Branches

Foto 1 van 1

Pand

Bedrijfsinformatie

De hoofdactiviteit van Bouwmensen Drenthe Noord-West Overijssel (v/h OCB B.V.)  is het opleiden (niveau 1 t/m 4) van leerlingen tot timmerman in het kader van de BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg = 4 dagen per week werken en 1 dag naar school). Ook verzorgt OCB B.V. stages in het kader van de BOL.

BouwTalent Flex B.V. (aangesloten bij de NBBU) en SIB zijn bedrijfsonderdelen die zich bezighouden met het uitzenden van gekwalificeerd personeel in de bouw respectievelijk het uitvoering geven aan re-integratietrajecten.

Daarnaast verzorgt Bouwmensen Drenthe Noord-West Overijssel. in samenwerking met diverse cursusinstituten zoals BOB, Bouwcirkel, Bouwradius en OCBI diverse cursussen gericht op de bouw. 

Bouwmensen Drenthe Noord-West Overijssel beschikt over twee goed geoutilleerde vestigingen in Ruinen aan de Kloosterstraat 12 en in Emmen aan de Atlantis 2.  Beide vestigingen beschikken over zowel theorie- als praktijkruimtes, die tevens tegen marktconforme voorwaarden te huur zijn voor trainingen e.d. De vestiging in Ruinen beschikt over een professioneel uitgeruste keuken.

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl