Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591667060

Contactgegevens

Contactpersoon Gerhard Morsink

Adres Phileas Foggstraat 81

Postcode 7825 AW

Plaats Emmen

E-mailadres: g.morsink@bikkel.nl

Website http://www.bikkel.nl

Branches

Foto 1 van 1

Pand

Bedrijfsinformatie

Bikkel Detachering is een dynamisch detacheringsbureau dat al jaren een begrip is in Noord-Nederland. Ons bedrijf heeft vestigingen in Hoogeveen, Emmen, Staphorst, Hardenberg,  Groningen en Riga (Bikkel United). Momenteel zijn er ruim zeshonderd mensen aan het werk via Bikkel Detachering en ruim honderdvijftig Letse medewerkers via Bikkel United.

 

Als detacheringsbureau zijn wij gespecialiseerd in het tijdelijk leveren van vakmensen in beroepen waarbinnen handwerk centraal staat. Zo zijn onze medewerkers breed inzetbaar in de bouw, elektrotechniek en groenvoorziening en sloop.

Bikkel Detachering beschikt over een groot aantal werknemers met uiteenlopende kwalificaties. Maar ze hebben allemaal iets gemeen: ze zijn handig, vakkundig en weten van aanpakken. In ons geautomatiseerde medewerkers informatie systeem zijn al onze mensen geselecteerd op opleiding en ervaring. Zo kunnen wij u niet alleen snel van dienst zijn, maar u ook altijd de juiste vakkrachten leveren voor uw werkzaamheden.

Bikkel Detachering onderscheidt zich van andere detacheringbureaus door u complete service te bieden. We nemen u niet alleen de administratie uit handen, maar zorgen er ook voor dat onze werknemers functioneel gekleed zijn en over eigen vervoer beschikken. Bovendien is het mogelijk dat zij de benodigde gereedschappen zelf meenemen. Onze werknemers kunnen bij u dus meteen aan de slag!

 

De veiligheid van onze werknemers staat bij ons altijd voorop. Daarom hebben wij speciaal voor hen een Blauwe Box. In deze kist zitten alle relevante beschermmiddelen die onze werknemers nodig kunnen hebben tijdens hun werk.

 

Bikkel Dienstverlening is VCA en VCU gecertificeerd. Onze werknemers werken dan ook volgens deze geldende regels. Wij zijn bovendien aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU).

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl