Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591667687

Contactgegevens

Contactpersoon Peter Martens

Adres Karel Doormanstraat 4

Postcode 7825 VT

Plaats Emmen

E-mailadres: peter.martens@bpc.nl

Website http://www.bpc.nl

Branches

Foto 1 van 1

Punt

Bedrijfsinformatie

Balance Point Control B.V. (BPC) is een toonaangevende leverancier van hydraulische workovers, snubbing en well control services voor de internationale olie-en gasindustrie. BPC is toegewijd om de hoogst mogelijke normen voor de gezondheid, de veiligheid en milieuprestaties te behalen. BPC voldoet aan alle toepasselijke wet-en regelgeving op de gebieden waarin zij actief zijn. BPC is gecertificeerd voor ISO 9000:2000 / VCA ** / OHSAS 18001 en voor ISO 14000:2004.

 

Balance Point Control B.V. verleent service aan diverse bedrijven binnen de olie- en gasindustrie en is gespecialiseerd in het vervangen, onder hoge druk, van ‘verbuizingen’ in de olie-, gas- of zoutbronnen. Dit vervangen gebeurt met speciale units, waarmee de druk in de bron onder controle wordt gehouden, zodat dit in balans is. Dit is het zogenaamde ‘balance point’. Voordeel van deze methode is dat vervangen van verbuizingen op die manier goedkoper en sneller kan in vergelijking met andere methodes.

 

Balance Point Control B.V. werkt op diverse locaties door geheel Europa. Dit kan bijvoorbeeld in de duinen op Ameland zijn, maar ook op een olieplatform in de Noordzee in Nederlandse of Britse territoriale wateren.

 

Balance Point Control maakt deel uit van Superior Energy Services.

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl