Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591554628

Contactgegevens

Contactpersoon Kai Engelmann

Adres Nijbracht 128

Postcode 7821 CE

Plaats Emmen

E-mailadres: kai@baazenco.nl

Website http://www.baazenco.nl

Branches

Foto 1 van 3

IMG_8634
IMG_8639
IMG_8640

Bedrijfsinformatie

Wat wij doen?

Wij maken rake content en zorgen voor onderscheidend design

Al meer dan twintig jaar houden we ons bezig met communicatie en marketing. We gaan mee met alle ontwikkelingen en blijven vernieuwen.

We hebben een diepgewortelde passie voor wat we doen en staan elke dag te popelen om aan de slag te gaan!

Wij doen meer
Een communicatie-uiting van Baaz & Co staat nooit op zichzelf, het is een onderdeel van een goed doordacht strategisch concept. Dat begint met een gedegen advies waarin we op zoek gaan naar jouw merkidentiteit. Vervolgens bouwen we daar de juiste campagne omheen, zowel online als offline. Dit doen we samen met onze partner Baaz & Co, creatie en concept

Maar wij doen meer: je kunt ervoor kiezen om ingewikkelde communicatievraagstukken voor een langere periode bij ons op kantoor neer te leggen. In dat geval heb je één aanspreekpunt maar de expertise van het hele team.

Zit je middenin een drukke periode en kom je aan bepaalde werkzaamheden niet toe? Wij komen je tijdelijk ondersteunen op kantoor.

Heb je alleen een vraag of al een opdracht klaarliggen? Bel ons en wij regelen het voor je.

Onze trots

Wij houden van strategische concepten, succesvolle campagnes en betekenisvolle content. Als onze dienstverlening iets teweeg brengt, hebben wij ons doel bereikt.

Dit doen wij op een verfrissende en constante manier. Innovatief, out of the box en doelgericht: dat is wat wij beloven!

Alles in overleg

Wij ondersteunen onze klanten zowel op locatie als op afstand. Samen met onze opdrachtgevers beginnen we aan een traject. We nemen jou mee in elke fase, in elke stap die we doen. Samen komen we tot ongekende resultaten! Meer weten over onze werkwijze?

Neem snel contact met ons op.

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl