Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0591200414

Contactgegevens

Contactpersoon Mariska Harbers

Adres Hoenderkamp 22A

Postcode 7812 VZ

Plaats Emmen

E-mailadres: info@mariskaharbers.nl

Website http://www.mariskaharbers.nl

Branches

Bedrijfsinformatie

Advocatenkantoor Mariska Harbers in Emmen is gespecialiseerd in Arbeidsrecht en biedt deskundige juridische dienstverlening op maat, zowel aan werkgevers als aan werknemers. Het is een laagdrempelig kantoor met een persoonlijke benadering. Het kantoor hanteert geen standaard kantoortijden; een afspraak in de avond of in het weekend is ook mogelijk. Een eerste kennismakingsgesprek van een half uur is kosteloos.

In veel conflicten over arbeidsrecht wordt meer bereikt met een goed gesprek, waarbij gezocht wordt naar goede oplossingen die vervolgens duidelijk worden vastgelegd, dan met een rechtszaak. Soms is de weg naar de rechtbank echter niet te vermijden en dan moet de procedure voortvarend en met kennis van zaken worden gevoerd.
Problemen kunnen vaak voorkomen worden door een helder beleid en duidelijke afspraken en door de overeenkomsten en reglementen binnen uw bedrijf tijdig en correct aan te passen aan de laatste ontwikkelingen in het recht en in de jurisprudentie.

Mariska Harbers behartigt graag uw belangen door te adviseren, bemiddelen, onderhandelen of procederen in alle voorkomende arbeidsrechtelijke kwesties.
Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden en ook de kosten helder besproken.

Voor meer informatie kunt u bellen: 0591-200414 of onze website bekijken www.mariskaharbers.nl

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl