Makkelijk onderling zaken doen!

Bel: 0853015015

Contactgegevens

Contactpersoon Bernoud Jonker

Adres Cornelis Houtmanstraat 14

Postcode 7825 VG

Plaats Emmen

E-mailadres: baj.jonker@2com2.nl

Website http://www.2com2.nl

Branches

Foto 1 van 1

2Com2_Banner_v2

Bedrijfsinformatie

Uw online presentatie start met een goede website of webshop. Een goed beheer vraagt om goede tools. Daarnaast is ook vindbaarheid belangrijk en biedt online adverteren extra verkoop kansen. 

 

2Com2 ondersteunt u met cms-tools (webXpress), webdesign, hosting, domeinregistratie, advies en  workshops en trainingen bij het bouwen en beheren van websites en webshops. 

 

Onze visie is dat internet voor ondernemers veel kansen biedt. Om die kansen te benutten zijn ondernemers producten en diensten nodig die hen helpen de bedrijfsdoelstellingen effectief te realiseren.  

 

Onze missie is om klanten deze producten en diensten te bieden zodat ze op veilige wijze op het internet zichtbaar zijn en hun boodschap lokaal, nationaal of wereldwijd kunnen uitdragen en zaken kunnen doen.  

 

Onze doelstelling is om gebruikers de mogelijkheid te bieden om op internet actief te zijn met hun website en/of webshop en hun te ondersteunen bij het succesvol realiseren van de (online) doelen. Daarnaast onderstreept 2Com2 het principe van duurzaam ondernemen.

 

Diensten

VPB logo

Lid worden van de VPB?

Wil je meer weten over de voordelen van het lidmaatschap?

Bel: 0591-653454 office@vpb-emmen.nl